Acasă Animale
Categorie:

Animale

Reclamă

Expertul crescător de câini Giuseppe D’Angelo a explicat că, în timpul sesiunilor de yoga, cățeii sunt stresați, iar proprietarii și colegii lor entuziaști nu obțin nicio plăcere din această practică.
În plus, organizatorii de “puppy yoga” împrumută adesea animale de la cei implicați în creșterea profesională a câinilor. Transportul cățeilor se face adesea fără respectarea standardelor de siguranță necesare, uneori chiar fără a le oferi câinilor tineri apa necesară.

Pagini: 1 2

Reclamă

Această etapă se numește faza de afișare: peștii își deschid alternativ branhiile – ca într-un dans în care unul încearcă să îl intimideze pe celălalt, determinându-l pe celălalt să decidă să fugă sau să lupte. Pentru a afla ce aspecte ale acestui spectacol ar putea juca un rol-cheie în determinarea secvenței de acțiuni, oamenii de știință au observat modul în care cocoșii răspundeau fie la omologii vii, fie la animații realiste pe un ecran de lângă acvariu.
S-a dovedit că cocoșii erau mai predispuși să atace atunci când un alt pește se afla aproape de suprafața apei și era întors lateral. Acest lucru poate indica rolul important al orientării în agresiune.
Aparent, observarea unei schimbări în orientarea și viteza celuilalt pește este suficientă pentru ca un pește să își aștepte rândul pentru a acționa.

Pagini: 1 2

Reclamă

Excavațiile din Winchester au dezvăluit că, în Anglia medievală, diverse tulpini de lepră erau răspândite de veverițe. Potrivit cercetătorilor britanici și elvețieni, aceste animale au fost primii vectori ai bolii.

Lepra afectează încă unele persoane în Asia, Africa și America de Sud. În ciuda volumului mare de dovezi privind evoluția agenților patogeni, nu a fost documentat anterior faptul că a fost transmisă oamenilor de fauna sălbatică.
Analiza a 25 de probe de rămășițe umane și a unei duzini de probe ADN de la veverița roșie Winchester a scos la iveală 4 genomuri de lepra aparținând unei singure linii genetice.

Pagini: 1 2

Reclamă

La astfel de rase aparțin rasele de sanie. Astfel, Malamutes și Huskies au nevoie nu numai să se plimbe afară cu proprietarii lor, ci și să alerge. Și chiar și rămânerea pe teritoriul unei case private nu va fi o alternativă la o plimbare cu drepturi depline – aveți nevoie de cursuri cu proprietarul.
Dacă câinele de sanie nu va cheltui energie pe activitatea fizică, aceasta va duce la agresiune. În acest caz, proprietarul pur și simplu nu va fi capabil să facă față câinelui.

Pagini: 1 2

Reclamă

Peștii de laborator au arătat o sănătate satisfăcătoare, dar sub influența microgravitației au început să se comporte neobișnuit. Aceștia și-au pierdut orientarea în spațiu și nu au mai putut distinge între sus și jos. Acest lucru a confirmat necesitatea unor cercetări suplimentare pentru a înțelege adaptarea organismelor vii la șederea pe termen lung în spațiu.
Interesant este faptul că peștii au fost cei care nu au reușit să se adapteze la condițiile de microgravitație, spre deosebire de alte specii de ființe vii care au trecut anterior cu succes printr-un antrenament similar pe Pământ.

Pagini: 1 2

Reclamă