Acasă Tehnologii
Categorie:

Tehnologii

Reclamă

Japonia pare să fie în pragul unei noi revoluții tehnologice, de data aceasta în domeniul transportului de mărfuri. Guvernul țării intenționează să conecteze marile orașe cu linii de transport automatizate care vor muta milioane de tone de marfă aproape în tăcere, fără emisii nocive și fără implicarea omului.

Un proiect de transport unic va ajuta Japonia să rezolve problema lipsei grave de forță de muncă, care este legată de colapsul demografic din ultimii ani. De exemplu, există deja o lipsă acută de șoferi de camioane din cauza creșterii puternice a cumpărăturilor online. Punerea în funcțiune a unei linii logistice automatizate de 500 de kilometri va înlocui până la 25 000 de camioane.

Pagini: 1 2

Reclamă

Engwe, compania care a lansat anterior fatbike-ul M20, a decis să îl actualizeze dramatic cu versiunea 2.0. În ciuda faptului că designul bicicletei aderă la tendințele mainstream, noul M20 iese în evidență față de concurență.

Multe elemente de design au fost, de asemenea, modificate. De exemplu, frânele mecanice au fost înlocuite cu frâne hidraulice mai eficiente, iar suspensia spate a fost actualizată. Aceasta funcționează sincron cu furca față, ceea ce vă permite să depășiți terenul accidentat cu un confort maxim. Bicicleta electrică este împodobită cu un nou afișaj color, care arată toate informațiile necesare despre călătorie.

Pagini: 1 2

Reclamă

XRQ-73 este dezvoltată de Northrop Grumman. Drona este un UAV hibrid cu un sistem de propulsie electric. Este proiectată pentru funcționare pe termen lung, stealth ridicat, va fi capabilă să zboare pe distanțe lungi și să transporte o sarcină utilă mare.
În exterior, seamănă cu bombardierul strategic B-21. Drona cântărește 565 kg, cu o viteză maximă de aproximativ 465 km/h.

Pagini: 1 2

Reclamă

Prin urmare, a fost luată decizia de a crea o dronă ieftină și mai puțin vulnerabilă, capabilă să zboare rapid în aer. Alegerea a căzut pe DZYNE Technologies, care a dezvoltat ULTRA UAV.
Prototipul său a fost un avion sportiv. Desigur, ULTRA nu este la fel de avansată ca MQ-9 Reapers și zboară la o altitudine mai mică, dar este mult mai ieftină. Drona poate rămâne în aer până la 80 de ore și poate transporta o sarcină utilă de până la 180 kg. ULTRA este echipată cu un sistem GPS avansat și diverse echipamente de recunoaștere.

Pagini: 1 2

Reclamă

Compania chineză DJI, care este cel mai mare producător de drone din lume, și-a anunțat intrarea pe piața bicicletelor electrice prin intermediul filialei sale Amflow Bikes. Bicicleta de munte PL Carbon este prezentată ca un debut. Principala sa caracteristică este noul sistem de propulsie electrică Avinox.

Motorul inovator Avinox Drive System dezvoltă o putere de 250 W și cântărește doar 2,52 kg, oferind în același timp un cuplu de 105 N*m.

Pagini: 1 2

Reclamă